Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Fotpall & pall utomhus

29 st produkter
Visar 24 av 29 produkter
12

Populära filtreringar

Hos oss på Trademax hittar du mängder av olika pallar för utomhusbruk. Skapa nya sittplatser, smycka din uteplats eller använd det som en avlastningsyta. Det är tacksamt att ha tåliga utemöbler som klarar av att stå ute i flera säsonger och det hittar du hos oss på Trademax. Vi erbjuder pallar för utomhusbruk i material som aluminium, trä och trendig konstrotting. De förekommer i olika färger som beige, svart, brun och vit. Några av våra pallar har tillhörande sittdynor i slitstark polyester och är väldigt tåliga. Hitta din nya favoritpall för utomhusbruk hos oss på Trademax och beställ den online redan idag!

Smycka din uteplats med en pall

Våra pallar för utomhusbruk är inte bara sköna att lägga upp fötterna på – de fungerar alldeles utmärkt att använda som en extra sittplats när du har gäster på besök, om du vill dekorera eller komplettera din uteplats med en pall för utomhusbruk. Du bestämmer! En pall är en flexibel och praktisk möbel och hos oss på Trademax hittar du pallar i olika stilar – vi har garanterat en som passar dig och din inredningsstil.

Vi erbjuder snygga och stilsäkra pallar för utomhusbruk i bland annat trä. Pallarna har en rustik stil och kan kombineras med allt från det moderna, klassiska till det industriella. Låt olika stilar möta varandra och ge din uteplats ett lyft och en personlig touch. Pallarna i trä finns i bland annat klassiskt svart och har en enkel design. Det finns en hylla under pallen där du enkelt kan placera exempelvis sittdynor eller tidningar.

Hos oss på Trademax hittar du pallar i trendig konstrotting med en tillhörande vit sittdyna. Den tillför en harmonisk och ombonande stämning på din uteplats. Det skriker vår- och sommarkänslor!
 

Du hittar några av många pallar för utomhusbruk nedan:


Avnjut många sköna sommarkvällar på din uteplats med en smakfull och hållbar pall för utomhusbruk från Trademax!