Loungegrupp REA

285 st produkter
REA
500384(1).jpg
Populära filtreringar

Fynda billiga loungegrupper på vår Black Friday REA

En vacker och bekväm loungegrupp passar både på en större balkong, en altan eller en uteplats. Även om de loungegrupper du hittar på rea hos oss på Trademax ofta används för utomhusbruk passar de också utmärkt som möbler för avkoppling i fritidshuset eller i bastuns relaxavdelning.

Finns det loungegrupper på Black Friday REA?

Hos oss på Trademax kan du hitta flera modeller av loungegrupper och loungeset på Black Friday Rean. Säsongen tar aldrig slut för en loungegrupp eftersom den kan stå utomhus året runt och därför kommer till användning oavsett säsong. Passa på att titta på vårt fina urval av bekväma och snygga loungegrupper när vi har rea.

Var kan jag placera en loungegrupp?

De loungegrupper som är på Black Friday Rea hos oss på Trademax är av hög kvalitet och av senaste modell. Du kan använda din loungegrupp som myshörna eller för att samla gäster till en trivsam kväll utomhus. Loungegrupper och loungeset tål alla väder och passar bra bredvid grillen på altanen eller på en uteplats i trädgården. Likväl som de passar att stå utomhus så är de fina i uterummet eller på den övertäckta altanen också.

Hur sköter jag en loungegrupp?

En av fördelarna med de loungegrupper som finns på rea hos oss på Trademax är att de är så lätta att sköta och underhålla. Du kan torka av din loungegrupp med en fuktig trasa, dammsuga den eller spola av den med vattenslangen. Har du kompletterat din loungegrupp med dynor och sittkuddar behöver de plockas bort och rengöras separat. Har du frågor om de loungegrupper och loungeset som finns på Black Friday Rea hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Vattentät
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Form
Stapelbar
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Utseende
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
REA