Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 14 av 14 produkter

För att skapa den perfekta känslan på balkongen är belysning ett måste. Med bra och snygg balkongbelysning adderar du det där lilla extra som kan behövas under de mörka sommarkvällarna. På så vis kan du sitta ute mycket längre och njuta av kvällen. Här hittar du utebelysning i många olika varianter. Så du enkelt kan beställa hem det som passar dig.

Vacker belysning till din balkong

 • Hur inreder jag med lampor på balkongen?

  Genom att inreda med lampor på balkongen skapar du den ultimata mysfaktorn. Häng dina balkonglampor längst med fasaden eller placera en utomhuslampa bredvid dina balkongmöbler. Med hjälp av balkongbelysning kan du njuta av din balkong, oavsett tid på dygnet.
 • Vilken balkongbelysning ska jag välja?

  Hos Trademax hittar du balkongbelysning i många olika varianter som passar alla behov. Bläddra bland belysning som du kan ha både på väggen och marken, samt dekorativ utomhusbelysning som kan lysa i olika färger. Du kan med andra ord välja den balkongbelysning som bäst passar dig och din balkong.
 • Hur sätter jag ljusslinga på balkongen?

  Fördelen med en ljusslinga är att du kan hänga den där du tycker det blir snyggast. Du kan till exempelvis vira din ljusslinga runt balkongräcket som en vacker och praktiskt inredningsdetalj. Se dock till att du fäster den ordentligt så den inte trillar ner.
 • Kan jag köpa solcellsdriven balkongbelysning?

  Javisst kan du det! Placera din belysning så den får bra med ljus under dagen. På så vis kan du njuta hela kvällen med mysig och stämningsfull belysning.