Vedförvaring utomhus

58 st produkter
930720(4).jpg

Satsa på smart och snygg vedförvaring

Många är vi som upptäckt alla fördelar med vedeldning. Förutom en alldeles speciell och go värme använder vi förnyelsebara produkter och sparar pengar. För att veden ska torka rätt och vara enkelt tillgänglig behövs bra vedförvaring. Det kan du handla billigt online här hos oss på Trademax.

Vad för slags ved är bäst?

Det finns många teorier och funderingar kring detta. Det vanligaste är att man antingen köper blandved eller björkved. Björk är det vanligaste träslaget vid eldning. Den har ett högt värmevärde och brinner bra. Men blandved fungerar också utmärkt.

Hur staplar jag ved i min vedförvaring utomhus?

Först ska du se till att veden är skyddad för väta eftersom fuktig ved brinner sämre och utvecklar mer rök. Stapla veden luftigt så att fukt kan dunsta. Se även till att staplarna förblir stabila så att ingen kan skadas av fallande vedträn. Det går enklast om du sett till att skaffa en riktigt bra vedförvaring.

Finns det vedförvaring i olika material?

Ja, när du ska förvara ved ute finns det flera material att välja på. Antingen kan du köpa en trevlig förvaring i galvaniserat stål eller så väljer du impregnerat trä. Båda materialen står emot fukt och tål att stå ute året om.

Hur förvarar jag min ved inomhus?

Inomhus vill du nog ha veden samlad och åtskild från golvytan så att det skräpar minimalt och veden kan fortsätta torka. Lättillgängligt nära din kamin eller spis är också ett vanligt önskemål. Det finns billig vedförvaring för innebruk online hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende