Vedförvaring utomhus

47 st produkter
Kampanj
930491(6).jpg
Många är vi som upptäckt alla fördelar med vedeldning. Förutom en alldeles speciell och go värme använder vi förnyelsebara produkter och sparar pengar när vi eldar med ved. För att veden ska torka rätt och vara enkelt tillgänglig behövs bra vedförvaring. På Trademax har vi vedförvaring för både inomhus och utomhusbruk. Köp ved hållare billigt online här hos oss på Trademax.

Satsa på smart och snygg vedförvaring

Vad för slags ved är bäst att ha i min vedförvaring?

Det finns många teorier och funderingar kring detta. Det vanligaste är att man antingen köper blandved eller björkved. Björk är det vanligaste träslaget vid eldning. Den har ett högt värmevärde och brinner bra. Men blandved fungerar också utmärkt.Tänk på att förvara din ved på rätt sätt i ett vedstativ eller vedställ för att den ska vara så energigivande som möjligt när du eldar.

Hur staplar jag ved optimalt i mitt vedställ utomhus?

Först ska du se till att veden är skyddad från väta eftersom fuktig ved brinner sämre och utvecklar mer rök. Stapla veden luftigt så att fukt kan dunsta. Se även till att staplarna förblir stabila så att ingen kan skadas av fallande vedträn. Det går enklast om du sett till att skaffa en riktigt bra vedförvaring.

Finns det vedförvaring i olika material?

Ja, när du ska förvara ved ute finns det flera material att välja på. Antingen kan du köpa en trevlig förvaring i galvaniserat stål eller så väljer du impregnerat trä. Båda materialen står emot fukt och tål att stå ute året om. Ska du ha ditt vedställ inomhus kan det också vara fint att ha ett i glas eller blandade material.

Hur förvarar jag min ved inomhus?

Inomhus är det smidigt att ha veden samlad och åtskild från golvytan så att det skräpar minimalt och veden kan fortsätta torka. Du kan ha en vedkorg, ett vedstativ, eller ett vedställ gärna lättillgängligt nära din kamin eller spis. Det finns billig vedförvaring inomhus online hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj