Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Kylbox & värmebox

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Varma sommardagar är en bra och snygg kylbox en absolut nödvändighet. På Trademax har vi en rad kylboxar i olika stilar som dessutom har fler funktioner än att bara kyla dina drycker och mat. Till exempel har vi en rund kylbox som också fungerar som sittplats och en bärbar kylbox i konstrotting som både kan användas som sittpall och litet bord – en perfekt kylbox för din båt eller bil! Oavsett om du letar efter en liten eller stor kylbox, kan du hitta den här hos oss!


Smarta och snygga kylboxar

En praktisk kylbox som kan användas som bord eller sittplats, är en smart trädgårdsmöbel du inte kan vara utan i sommar! Med enkla medel och fina trädgårdstillbehör kan du sätta en personlig prägel på din uteplats och göra den lite bekvämare och lyxigare. Håll dina somriga drycker kylda utan att behöva springa in till kylskåpet hela tiden, samtidigt som du kan sitta skönt och snyggt i trädgården. Kylboxarna är lätta och därmed smidiga att flytta runt hur du vill på uteplatsen. Lägg dig till rätta på en filt eller i en solstol och läs din favoritbok eller njut av en skön stund i sommar med dina kylda drycker på armlängds avstånd – bättre blir det inte! Dessutom förvandlar du snabbt och enkelt din kylbox till ett sidobord eller en extra sittplats när du får oväntat besök. Våra kylboxar har många funktioner och är så mycket mer än bara en kylbox. Bord, sittplats, förvaring, blomhylla, pidestal, kruka... listan på användningsområden kan göras lång. Endast din fantasi sätter gränserna! Utforska Trademax breda utbud av kylboxar idag! 

Välj en kylbox i konstrotting

Flera av våra kylboxar är tillverkade i konstrotting som passar till de flesta loungegrupper. Konstrotting har utvecklats enormt de senaste åren och liknar alltmer naturlig rotting. Det är ett syntetiskt framställt platsmaterial som är tillräckligt mjukt för att fläta. Konstrotting är ett material som klarar det nordiska klimatet utan problem och kräver ingen skötsel. Är det smutsigt räcker det att rengöra med vatten och såpa. Dags att införskaffa sommarens smartaste tillbehör för din trädgård eller uteplats? Välj en kylbox från Trademax!