Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 51 produkter
1
...
3

Växtstöd är en viktig komponent i trädgårdsodling. Dessa stöd hjälper växter att växa uppåt istället för att falla ner på marken. Det finns många olika typer av växtstöd, inklusive käppar, staket och trådnät. Vilken typ av stöd som är bäst beror på vilken typ av växt som odlas och hur stor den är. Växter som växer högre än en meter behöver vanligtvis stöd. Växtstöd kan också användas för att skapa en dekorativ effekt och för att hjälpa till att skydda växter från väder och vind.

Vanliga frågor om Växtstöd

  • Vad är växtstöd?

    Växtstöd är olika typer av konstruktioner som används för att stödja växter och hjälpa dem att växa uppåt istället för att falla ner eller knäckas av vind eller regn.
  • Vilka typer av växtstöd finns det?

    Det finns olika typer av växtstöd beroende på vilken typ av växt som odlas och vilken form av stöd som behövs. Några exempel på vanliga typer av växtstöd är:
  • Vilka växter behöver växtstöd?

    Växter som har svårt att hålla upp sin egen vikt eller som har långa och tunga grenar behöver oftast växtstöd för att växa på ett sunt sätt. Exempel på växter som behöver stöd är tomater, bönor, ärter, vindruvor och rosor.