Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 34 produkter
12

Det är många som investerar mycket pengar i att ha en grill som verkligen lever upp till namnet men de glömmer att skaffa skyddshuv. Men det många inte tänker på är att hur fin grillen än må vara så används den inte speciellt mycket, i förhållande till andra matlagningsmaskiner. Det i sig gör inget, det är en lyx att unna sig grillat så ofta man kan, men det betyder samtidigt att grillen måste skyddas från väder och vind när den står oanvänd. 

Skydda grillen under vintern eller när du inte använder den.

Med en skyddshuv anpassad för din grill skyddar du den från yttre påverkan. Vi har bl.a. samlat ett brett utbud av skyddshuvar för flera Landmann-modeller.

Det är säkert många kronor som du har lagt på din gastronomiska frälsare och självklart ska du också ge den förutsättningarna till ett långt och förtjänstfullt liv. Köp en skyddshuv från oss på Trademax så kommer du aldrig att behöva bekymra dig för din grills status. Med en skyddshuv till din grill kommer den vara skyddad på det bästa av sätt!

Du hittar flera olika storlekar och modeller av skyddshuvar här hos oss på Trademax. Det gör att du här hittar den skyddshuv som passar din grill och som kommer att hålla den fräsch och säker under många, många år. Att skydda sin grill är viktigt, och det gör att grillens funktionalitet säkras en lång tid framöver. En skyddshuv till din grill är med andra ord en billig investering i en försäkring om att din grill kan leva ett långt liv. Vi har som sagt många olika modeller av skyddshuvar, bland annat kan du välja en skyddshuv från Landmann, den populära svenska grilltillverkaren!