Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Duntäcke REA

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

Utforska våra fluffiga duntäcken på REA hos Trademax! Våra duntäcke REA erbjuder överlägsen komfort, temperaturkontroll och fluffighet till oslagbara priser för en drömliknande sömnupplevelse. Välj bland lättviktiga duntäcken för sommaren eller varma och mysiga för vintern - alla tillverkade av högkvalitetsdun. Med ett duntäcke Black Friday REA kan du njuta av en härlig sömn där du varken blir för varm eller för kall. Fynda fluffigt täcke idag och njut av alla de stunder du kan spendera inlindad i ett tjockt täcke!

Vad är varmare i ett duntäcke REA dun eller fjäder?

Dun är vanligtvis varmare än fjädrar på grund av dess fina och fluffiga struktur som skapar effektiv isolering genom små luftfickor. Fjädrar har en tätare och mindre luftig struktur vilket gör dem mindre effektiva som isolatorer. Därför är duntäcken oftast det populära valet för överlägsen värme och komfort under kalla nätter. Fjädrar används ibland i kombination med dun för extra stöd och volym. Vill du ha ett duntäcke REA även på sommaren väljer du ett lättviktigt duntäcke med högre andel fjädrar än dun.

Hur länge ska man torktumla duntäcke REA?

För att torka duntäcken korrekt är det viktigt att använda torktumlare på svag värme eller medelvarmt, och tennisbollar kan hjälpa till att fördela dunet jämnt. Se till att duntäcket blir helt torrt för att undvika mögelbildning. Ta ut täcket och puffa till det under torkningen för att underlätta torkprocessen. Lukta på duntäcket för att kontrollera om det är helt torrt och fräscht. Torkning av duntäcken tar tid, så ha tålamod under processen.

Vad väger ett duntäcke?

Duntäckets vikt varierar beroende på storlek, fyllningsmängd och duntäthet, vanligtvis mellan 1,5 till 4 kilogram. Lättviktiga sommartäcken kan väga mindre medan vintertäcken kan vara tyngre på grund av mer fyllning för extra värme. Vikten påverkar inte nödvändigtvis kvaliteten, det är viktigare att välja ett täcke som passar dina personliga behov och klimat. Ett smart tips nu när det är REA på duntäcke är att investera i ett tjockare fluffigt duntäcke för vintermånaderna och ett lättare duntäcke REA för sommaren.