Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Fårskinn

16 st produkter
Visar 16 av 16 produkter

Fårskinn är en mjuk och värmande produkt som ofta används för att skapa en mysig stämning i hemmet. Skinnen är tillverkade av fårskinn som har behandlats för att bli mjuka och följsamma. De kan användas som mattor, filtar eller som dekoration på möbler. Fårskinn är även populära att använda som sittunderlag eller som skydd mot kalla ytor. Skinnen är hållbara och lättskötta, vilket gör dem till ett populärt val för många som söker en naturlig och hållbar produkt. Fårskinn finns att köpa i olika storlekar och färger.

Vanliga frågor om Fårskinn

  • Hur tvättar man fårskinn?

    För att tvätta fårskinn bör du först skaka av det och borsta bort eventuell smuts. Sedan kan du tvätta det för hand eller i maskin med ett speciellt fårskintvättmedel. Det är viktigt att inte använda vanligt tvättmedel eller sköljmedel eftersom det kan skada skinnet. Efter tvätt bör du forma skinnet och låta det torka på en plan yta utan direkt solljus eller värme.
  • Vad har fårskinn för egenskaper?

    Fårskinn har flera positiva egenskaper. Det är mjukt och behagligt att sitta eller ligga på, samtidigt som det är varmt och isolerande vilket gör det till ett bra material för kläder och filtar. Fårskinn är också naturligt smuts- och vattenavvisande samt slitstarkt, vilket gör det hållbart och enkelt att sköta.