categoryTopBlock

Utomhuskuddar

17st produkter
Kudde

Skapa din egen oas med utomhuskuddar

Du är i fullt sjå med att inreda balkongen, altanen eller uteplatsen. Men det är något som saknas. Du får inte riktigt till den där ombonade känslan. Fick du med dig kuddarna ut? För en riktigt mysig dekor är dessa ett måste!

Vad kan man använda utomhuskuddar till?

Kuddar är både funktionella och dekorativa. I loungesoffan erbjuder de komfort och är samtidigt en naturlig del av inredningen. Man kan även placera ut kuddar på altanen eller uterummet och sitta på dem. I många kulturer är golvet en naturlig plats för vänner och familj att samlas på för att samtala eller förtära mat.

Vad är skillnaden mellan inomhuskuddar och utomhuskuddar?

Utomhuskuddar riskerar att utsättas för lite mer slitage än inomhuskuddar, varför tyget gärna bör vara av lite mer slitstarkt material. Dessutom kan man i regel ta av och tvätta fodralen till kuddarna. Det finns kuddar som är blekbeständiga för att klara av solljus, och kuddar som är vattenavvisande.

Hur tar jag hand om mina utomhuskuddar?

Även om det finns kuddar som har vattentäta tyger bör man undvika att lämna dem utomhus över natten. Ta istället in dem framåt kvällen om du vill undvika onödigt slitage på dem.

Hur många kuddar är lagom?

Det finns de som nöjer sig med ett par utomhuskuddar i soffgruppen, och dem som ser till att ha en i hängmattan, några på filten i trädgården och golvet fullt på balkongen. Det finns inga regler, och bara fantasin sätter gränser. Köp utomhuskuddar billigt online hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Form
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar