Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 14 av 14 produkter
Du är i fullt sjå med att inreda balkongen, altanen eller uteplatsen. Men det är något som saknas. Du får inte riktigt till den där ombonade känslan. Fick du med dig kuddarna ut? För en riktigt mysig plats är minst en kudde utomhus ett måste!

Skapa din egen oas med kuddar utomhus

 • Vad kan man använda en kudde utomhus till?

  Kuddar för utomhusbruk är både funktionella och dekorativa. I loungesoffan erbjuder kuddar utomhus komfort och är samtidigt en naturlig del av inredningen. Man kan även placera ut kuddar på altanen eller i uterummet och sitta på dem. I många kulturer är golvet en naturlig plats för vänner och familj att samlas på för att samtala eller förtära mat. Med Trademax utomhuskuddar blir detta en härlig möjlighet.
 • Vad är skillnaden mellan inomhuskuddar och utomhuskuddar?

  Utomhuskuddar utsätts ofta för lite mer slitage än inomhuskuddar, varför tyget gärna bör vara av lite mer slitstarkt material. Dessutom kan man i regel ta av och tvätta fodralen till kuddar utomhus. Det finns även utomhuskuddar som är blekbeständiga för att klara av solljus, och kuddar utomhus som är vattenavvisande.
 • Hur tar jag hand om mina utomhuskuddar?

  Även om det finns kuddar som har vattentäta tyger bör man undvika att lämna dem utomhus över natten. Ta istället in dem framåt kvällen om du vill undvika onödigt slitage på dem.
 • Hur många kuddar utomhus är lagom?

  Det finns de som nöjer sig med ett par utomhuskuddar i soffgruppen, och sen finns det dem som ser till att ha en i hängmattan, några på filten i trädgården och golvet fullt på balkongen. Det finns inga regler för hur många kuddar utomhus man kan ha, bara fantasin sätter gränser. Att ha minst en kudde utomhus kan aldrig bli fel, så fynda dina utomhuskuddar billigt online hos oss på Trademax.