d10aeb170462392bcd4ed64f0f9be61c03c00977.jpg

Fynda skön ullpläd på REA

Ull är ett fantastiskt naturmaterial som värmer skönt. Hos oss på Trademax hittar du just nu ett urval av vackra, mjuka plädar i ull på vår REA. Passa på att unna dig en riktig ullpläd i hög kvalitet som kommer att hålla sig vacker länge.

Vilka fördelar har en ullpläd?

Ull är ett miljövänligt, naturligt material med många fina egenskaper. En ullpläd som du kan hitta på REA hos oss på Trademax värmer när det är kallt och svalkar i värme. En ullpläd noppar sig inte utan håller sig snygg och fräsch i många år. Ullpläden är elastisk vilket gör att den aldrig skrynklar sig. Den är milt antibakteriell och är därför inte en grogrund för bakterier eller kvalster. När du väljer en behaglig och vacker ullpläd på vår REA får du därför en lättskött och dekorativ inredningsdetalj som inte behöver tvättas så ofta. En ullpläd rengör sig när du skakar och hänger ut den i fuktigt väder.

Kan jag hitta en ullpläd på REA?

Hos oss på Trademax kan du hitta ett stort antal vackra ullplädar på REA. En ullpläd blir aldrig omodern och kan användas både som dekoration, som överkast och som något att krypa in i när det är kallt. Passa på att investera i en mjuk och skön ullpläd när de finns på REA för då får du en riktigt bra pläd till bästa pris. Har du frågor om de ullplädar som finns på REA är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA