Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Plädar REA

40 st produkter
Visar 24 av 40 produkter
12

Populära filtreringar

Fina filtar och plädar på Black Friday REA

En pläd värmer inte bara skönt när du är frusen. Den är också en snygg inredningsdetalj. I stället för att måla om väggarna i ett rum kan du styla om det med en ny pläd och andra textilier. Just nu har Trademax Black Friday REA på flera av sina finaste filtar och plädar.

Vad ska jag tänka på då jag köper en filt?

En filt får både vara funktionell och snygg. Ska du köpa en filt kan det vara bra att först fundera över var den är tänkt att användas. Ska du ha den i vardagsrummet, sovrummet eller på uteplatsen? Eller är det en picknickfilt för roliga utflykter du behöver? För i så fall kan det vara bra att välja ett material som gräs och annat inte fastnar i. Vill du att filten även ska fungera som en fin inredningsdetalj kan både en färgglad och en naturnära ton passa bra. Vad du ska välja beror till stor del på vilken inredningsstil du har. Kanske kan du köpa flera filtar när du får dem till bra pris på Trademax Black Friday kampanj?

Kan jag hitta filtar av bra kvalitet på REA?

På Trademax hittar du bara filtar av bra kvalitet i material som exempelvis ull, polyester och bomull. De är alla material som är lätta att hålla rena och som tål att tvättas många gånger. Alla plädar som Trademax säljer är försedda med tydliga tvättråd som är lätta att följa. Men har du frågor om de filtar som finns på vår Black Friday REA är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

{""@context"": ""https://schema.org"",""@type"": ""FAQPage"",""mainEntity"": [{""@type"": ""Question"",""name"": ""Vad ska jag tänka på då jag köper en filt?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""En filt får både vara funktionell och snygg. Ska du köpa en filt kan det vara bra att först fundera över var den är tänkt att användas. Ska du ha den i vardagsrummet, sovrummet eller på uteplatsen? Eller är det en picknickfilt för roliga utflykter du behöver? För i så fall kan det vara bra att välja ett material som gräs och annat inte fastnar i. Vill du att filten även ska fungera som en fin inredningsdetalj kan både en färgglad och en naturnära ton passa bra. Vad du ska välja beror till stor del på vilken inredningsstil du har. Kanske kan du köpa flera filtar när du får dem till bra pris på Trademax Black Friday kampanj?""}},{""@type"": ""Question"",""name"": ""Kan jag hitta filtar av bra kvalitet på rea?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""På Trademax hittar du bara filtar av bra kvalitet i material som exempelvis ull, polyester och bomull. De är alla material som är lätta att hålla rena och som tål att tvättas många gånger. Alla plädar som Trademax säljer är försedda med tydliga tvättråd som är lätta att följa. Men har du frågor om de filtar som finns på vår Black Friday rea är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.""}}]}]}