Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 6 av 6 produkter

Förr i tiden när barn lekte med pilbågar och pilar var man ofta indianer som smög runt och jagade kaniner eller rådjur. Idag är det nog snarare Katniss i Hungerspelen man vill leka. Tiderna förändras men att leka med pil och båge består. I vårt utbud här på Trademax hittar du flera roliga set med pil, båge och piltavla till barnen.

Dags för trädgårdslek med pilbåge, piltalva och pilar

  • Är det farligt att skjuta med pilbåge?

    Alla set med pilar och båge vi har här på Trademax är helt ofarliga. Det är pilbåge med barn i åtanke. Det är inga spetsiga pilar utan de har en sugpropp eller motsvarande längst ut som de fäster vid ytor med. Pilarna når heller inte upp i sådana hastigheter att någon skadas av att få dem på sig. Trots det ska nödvändig försiktighet ändå iakttas.
  • Kan pilbåge användas till jakt?

    Nej. Våra pilbågar och pilar kan inte användas till någon form av jakt. Pilarna kan inte skada någon. Möjligen om de skjuts på en skallig herres hjässa kan dennes stolthet såras. Men det får herren hantera om denne ska vara i närheten av lekande barn.
  • Behövs både pilar, pilbåge – och piltavla?

    För att det ska bli riktigt kul för barnen bör ni satsa på ett helt sett med tavla. Tavlorna är gjorda specifikt för att dessa pilar ska fästa bra. Satsar ni ändå på bara pilar och båge fungerar det bäst om man skjuter mot släta ytor. Pilarnas design med sugproppar fungerar bara mot släta ytor, så det blir inte roligt att skjuta mot ytor där pilarna inte fäster.