Lekstuga i plast

2 st produkter
  • Plast
1411441(10).jpg
Populära filtreringar

Var kan jag använda min lekstuga av plast?

En stor fördel med lekstugor av plast är att de inte måste öronmärkas för utomhusbruk. En plastlekstuga går lika bra att slå upp inomhus i barnens lekrum eller i vardagsrummet. När regnet öser ned eller när vinterhalvåret gör det svårare att leka utomhus, samtidigt som du behöver underhålla och stimulera barnen, är därför en lekstuga av plast en perfekt lösning. På sommaren när värmen kommer kan du flytta ut lekstugan utomhus istället.

Är en lekstuga av plast lätt att hantera?

Till skillnad från de lekstugor som är byggda av metall, stål eller trä och står ute året om finns det en flexibilitet i plastlekstugorna som de förstnämnda inte kommer i närheten av. Dels kan du enkelt flytta på lekstugan om du vill byta från en lekplats till en annan. Du fäller då enkelt ihop huset och bär det med dig. Monteringen och demonteringen går snabbt och klaras av på bara ett fåtal minuter. Dessutom är plasten lätt och väger inte mer än att du enkelt kan bära den av egen kraft.

Är plasten i lekstugorna giftfria?

Många föräldrar oroar sig över att barn får i sig farliga kemikalier när de kommer i kontakt med plast. Då kan vi på Trademax lugna dig genom att berätta att våra plastlekstugor är helt ofarliga för dig och dina barn. Tack vare att lekstugorna tillverkas i UV-beständig plast är den både fri från gift och den tråkiga plastdoften. Dessutom är materialet hållbart över tid så att lekstugan kan gå i arv i generationer.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)