Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Studsmatta REA

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

Fynda studsmatta på Black Friday REA

Har du länge funderat på att skaffa en studsmatta till barnen men inte riktigt kommit till skott, eller tyckt att priserna ligger lite i överkant? Nu har du chansen att slå till på en REA på studsmatta hos oss på Trademax. Med en studsmatta kan barnen ha roligt i timme efter timme och samtidigt röra på sig. Det är ett fint alternativ till det stillasittande liv vi annars lever idag med paddor, telefoner och tv. Studsmattor för barn är gjorda robusta och med ett säkerhetstänk som gör det säkert att leka. Passa på att titta in hos oss på Trademax och fynda under REAN på studsmatta.

Hittar jag en trampolin på REA för studsmatta?

Ja! Sporten som man utför med hjälp av en studsmatta kallas trampolin, men ofta kallas då även studsmattan trampolin. Orden är helt utbytbara så om du kikar in hos oss på Trademax på vår studsmatta REA så hade det lika gärna kunnat kallas trampolin REA. Utomlands kallas studsmatta oftast trampolin.

Har ni REA på studsmatta för små barn?

Ja, du kan hitta studsmattor på REA för små barn. Om du har ett barn som nyligen lärt sig gå och fortfarande är lite ostadig på benen kan du vilja ha en liten studsmatta med bara lite studs så barnet orkar med. Dessutom kan det vara bra med ett handtag som barnet kan hålla sig i när det testar studsmatta för första gången. Titta in till oss på Trademax och leta upp studsmattor för de små.

{""@context"": ""https://schema.org"",""@type"": ""FAQPage"",""mainEntity"": [{""@type"": ""Question"",""name"": ""Hittar jag en trampolin på rea för studsmatta?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""Ja! Sporten som man utför med hjälp av en studsmatta kallas trampolin, men ofta kallas då även studsmattan trampolin. Orden är helt utbytbara så om du kikar in hos oss på Trademax på vår studsmatta rea så hade det lika gärna kunnat kallas trampolin rea. Utomlands kallas studsmatta oftast trampolin.""}},{""@type"": ""Question"",""name"": ""Har ni rea på studsmatta för små barn?"",""acceptedAnswer"": {""@type"": ""Answer"",""text"": ""Ja, du kan hitta studsmattor på rea för små barn. Om du har ett barn som nyligen lärt sig gå och fortfarande är lite ostadig på benen kan du vilja ha en liten studsmatta med bara lite studs så barnet orkar med. Dessutom kan det vara bra med ett handtag som barnet kan hålla sig i när det testar studsmatta för första gången. Titta in till oss på Trademax och leta upp studsmattor för de små.""}}]}]}