Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 51 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Studsmattor har gått från att ha varit en unik liten leksak i varje trädgård till att idag vara den kanske mest populära leksaken som vi svenskar kan ha! Var och varannan villaägare har idag en studsmatta uppställd på sin tomt, och storlekarna varierar kraftigt. Det går att hitta allt från lite mindre varianter till riktigt stora studsmattor som flera kan studsa på samtidigt. Det är inte heller speciellt konstigt att studsmattor är så populärt som det är – det är ett nöje för vem som helst oavsett ålder, och det är lätt att vara kreativ när man väl befinner sig på mattan!

Välj studsmatta med kvalité och säkerhet

En studsmatta är det perfekta nöjet för hela familjen. Låt barnen leka fritt eller ta själv en tur på studsmattan! Den är inte bara en rolig leksak, det är även en mycket effektiv träningsform.

Den som har provat på att hoppa studsmatta vet hur roligt det är att känna kroppen flyga upp och ner, och för bara en stund känna sig tyngdlös. Det gäller såväl gammal som ung, där studsmattan möjliggör mängder av lekar, förutom att enbart studsa. Det som många dessutom inte tänker på är att det i all glädje och nöje också finns en hälsoaspekt i det hela med studsandet på en studsmatta – det tränar också kroppen! Så efter att ha låtit barnen leka fritt och studsat omkring på en studsmatta en hel sommar kommer de med all säkerhet både vara trötta i kropparna men också mer stabila med en bättre känsla för balans och koordination.

Välj studsmatta med kvalité och säkerhet

Som ni kanske vet så har det tidigare rapporteras mycket om att studsmattor har genererat en del skador runt om i Sverige. Skadorna beror på att man inte har tagit tillräckliga åtgärder för att skydda personerna som hoppar, men sen en tid tillbaka så finns det gott om skyddsutrustning som många gånger ingår i köpet av studsmatta. För att vara säker på att få en studsmatta som håller både för säkerheten men också för hoppandet i det långa loppet så är det kvalité som ska vara din främsta måttfaktor när du väljer. Det gör att du kan få en studsmatta till din familj som är trygg och säker, som inte behöver övervakas hela tiden utan kan få vara precis det som den är – en av trädgårdens allra roligaste platser att leka på!

Från oss på Trademax kan du ordna sommarens allra roligaste lekar! Det är i den här avdelningen som vi har samlat ett stort utbud av studsmattor och tillbehör för att du ska kunna välja precis den kombination som passar för dig och din familj! Studsmattan, tillsammans med tillbehören, ger dig en säker och långlivad nöjesattraktion i trädgården som är rolig att använda för både små och stora. Omvandla din vanliga trädgård till ett nöjesparadis där din unika studsmatta kommer att vara den centrala delen! Trademax har samlat ett utbud av studsmattor och tillbehör som tillsammans skapar en säker nöjesattraktion i din egen trädgård. Välj en lösning som passar dig och din familj!