Rektangulär studsmatta

9 st produkter
  • Rektangulär
Populära filtreringar

Om du vill träna studsmatta som gymnasterna gör är en rektangulär studsmatta det rätta valet. Med en rektangulär studsmatta får du både den kraft och den höjd som gör mer tekniska hopp möjliga. En rund studsmatta är bra när man bara hoppar för att ha roligt, men om du brinner för hopp och gymnastik kan du får ut mycket mer av de rektangulära studsmattor som finns i flera modeller hos oss på Trademax. Studsmattorna finns i olika färger och i varierande höjd för att passa både stora och små hoppfantaster.

En rektangulär studsmatta ger mer kraft

Vad skiljer en rektangulär studsmatta från en rund?

En rektangulär studsmatta är till för mer djärva, högre hopp och och akrobatiska konster. På den runda studsmattan kan man leka flera samtidigt och studsarna blir mjukare. Men man kan självklart ha en studsmatta rektangulär även om man bara vill hoppa tillsammans för att det är roligt. Vill du få samma gymnastiska träning som du får i en idrottsförening är en rektangulär matta ett bra alternativ.

Vilka fördelar har en rektangulär studsmatta?

En rektangulär, avlång studsmatta skiljer sig från fyrkantiga och runda modeller genom att du får mer kraft oavsett var på mattan du hoppar. Studsen blir kraftig och därför är det viktigt att ha skyddsnät och väl tilltaget kantskydd på mattan. Hos oss på Trademax hittar du både rektangulära studsmattor på ställning och mattor som står direkt på marken.

Var kan jag ställa en rektangulär studsmatta?

En rektangulär studsmatta behöver ett stabilt och helt plant underlag utan stenar eller rötter. Studsmattan behöver också stå fritt så att det inte finns grenar eller andra utstickande detaljer du kan skada dig på. Ett starkt skyddsnät och kantskydd är nödvändigt och du kan komplettera med ett överdrag för att skydda mattan när den inte används. Har du frågor om våra rektangulära studsmattor är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)