Hundkoja & hundgård

161 st produkter
2055299(4).jpg

Hundar är gärna utomhus under dagarna och ibland räcker det med att de kan vara i en hundgård för att få stimulans. En stabil hundgård med hundkoja är en bra lösning att ha i trädgården, då hunden får frisk luft och har en trygg plats.

Gör fint för hunden med hundgård ute i trädgården

Var kan jag ställa min hundgård?

En hundgård är lätt att montera och du kan ställa den där det finns plats i trädgården. En hundgård är en skyddad plats för din hund och den kan vara där när du själv inte är hemma. Har du en hundkoja i hundgården blir det dessutom möjligt för hunden att komma undan om det blir kallt eller börjar regna.

Hur stor hundgård ska jag välja?

Har du en stor trädgård kan du välja en av de större hundgårdarna, särskilt om det är mer än en hund som ska vistas där. Hur stor hundgård du ska välja beror också på hur länge din hund ska vara ute och om du vill ha plats för en hundkoja. En mindre hundgård kan fungera som en tillfällig uteplats för hunden. Många hundar älskar att ha det trygga revir som en hundgård innebär, men du behöver ändå se till att den rastas utanför sin hundgård var sjätte timme.

Varför ska jag ha en hundkoja i min hundgård?

En hundkoja är ett litet hundhus där din hund kan känna sig trygg och skyddad. En del hundar är ute i sin hundgård i flera timmar och då är det viktigt att de kan gå undan om det regnar eller är kallt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)