categoryTopBlock

Hundbur & hundtransport

12st produkter
Hund

Burar & transportburar för ditt djurs trygghet och komfort

Ge ditt djur ett hem som reflekterar hur mycket du bryr dig om det. Vi på Trademax tycker att djuren förtjänar bekväma förhållanden, både hemma i buren och vid transporter. Därför innehåller vårt sortiment större och mindre burar för inomhus- och utomhusbruk, i olika material och utformningar. När du ska ut och resa erbjuder vi väskor och transportburar som är säkra och bekväma för ditt husdjur att vistas i, och som du enkelt bär med dig eller packar in i bilen.

Vilka typer av burar finns det?

Vi på Trademax har burar för såväl stora som små djur. Hos oss kan du köpa fågelbur, kaninhus, rastgård till hunden och mycket annat.

Kommer mitt djur att trivas i buren?

Absolut. Varje bur är anpassad efter djurets behov, och erbjuder olika typer av bekvämligheter. Flera burar ger bland annat djuret möjlighet att både vistas inomhus och på gräsmattan, och för smådjuren som gillar att hoppa och leka finns burar med olika höjdnivåer och stegar att klättra på.

Vilka material kan jag välja mellan?

Trademax sortiment innehåller burar i olika typer av trä och metall. Våra transportburar finns både i form av solida burar och väskor med fönster och luftinsläpp i tyg. Alla burar är designade för att hålla djuret tryggt på plats, och samtidigt ge dem största möjliga komfort.

Går det att beställa burar på nätet?

Självklart. På Trademax.se kan du till exempel köpa din fågelbur online, enkelt och bekvämt. Hitta den bur som passar ditt djur bäst, och beställ direkt från vår hemsida.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende