Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 15 av 15 produkter
En hundbur eller transportbur är en säkerhetsåtgärd som används för att transportera hundar på ett tryggt sätt. Dessa burar är vanligtvis tillverkade av hållbara material som stål eller plast och är utformade för att ge hunden tillräckligt med utrymme och ventilation under resan. Hundburar används ofta vid bilresor för att förhindra att hunden rör sig fritt i bilen och orsakar distraktion för föraren. De kan också användas vid flygresor eller vid besök hos veterinären. Att använda en hundbur eller transportbur är ett viktigt steg för att säkerställa hundens välbefinnande under transporten.

Burar & transportburar för din hunds trygghet och komfort

 • Vilka typer av burar finns det?

  Vi på Trademax har burar för såväl stora som små djur. Hososs kan du köpa fågelbur, kaninhus, rastgård till hundenoch mycket annat.
 • Kommer min hund att trivas i buren?

  Absolut. Varje bur är anpassad efter hundens behov, storlek och burens användningsområde
 • Vilka material kan jag välja mellan?

  Trademax sortiment innehåller hundburar i olika typer av material. Våra transportburar finns både i form av solida burar och väskor med fönster och luftinsläpp i tyg. Alla burar är designade för att hålla hunden tryggt på plats, och samtidigt ge den största möjliga komfort.
 • Går det att beställa burar på nätet?

  Självklart. På Trademax.se kan du till exempel köpa din hundbur eller transportbur online, enkelt och bekvämt. Hitta den bur som passar din hund bäst, och beställ direkt från vår hemsida.