Hundbur & transportbur hund

16 st produkter
844278(1).jpg

Burar & transportburar för din hunds trygghet och komfort

Ge din hund ett hem som reflekterar hur mycket du bryr dig om det. Vi på Trademax tycker att hundar förtjänar bekväma förhållanden, både hemma i buren och vid transporter. Därför innehåller vårt sortiment större och mindre burar för inomhus- och utomhusbruk, i olika material och utformningar. När du ska ut och resa erbjuder vi väskor och transportburar som är säkra och bekväma för ditt husdjur att vistas i, och som du enkelt bär med dig eller packar in i bilen.

Vilka typer av burar finns det?

Vi på Trademax har burar för såväl stora som små djur. Hos oss kan du köpa fågelbur, kaninhus, rastgård till hunden och mycket annat.

Kommer min hund att trivas i buren?

Absolut. Varje bur är anpassad efter hundens behov, storlek och burens användningsområde.

Vilka material kan jag välja mellan?

Trademax sortiment innehåller hundburar i olika typer av material. Våra transportburar finns både i form av solida burar och väskor med fönster och luftinsläpp i tyg. Alla burar är designade för att hålla hunden tryggt på plats, och samtidigt ge den största möjliga komfort.

Går det att beställa burar på nätet?

Självklart. På Trademax.se kan du till exempel köpa din hundbur eller transportbur online, enkelt och bekvämt. Hitta den bur som passar din hund bäst, och beställ direkt från vår hemsida.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)