Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 11 av 11 produkter

Fågelbad är en viktig del av trädgårdsinredning för fågelälskare. De är en enkel och effektiv metod för att locka fåglar till trädgården och ge dem en plats att dricka och bada. Fågelbad kan vara gjorda av olika material, såsom keramik, sten eller plast. De kan också vara fristående eller integrerade i ett fågelhus eller fågelbord. För att locka så många olika fågelarter som möjligt, är det bäst att ha flera olika typer av fågelbad i trädgården. Fågelbad är också ett bra sätt att hjälpa till att bevara fågelpopulationen genom att ge dem en trygg plats att föda upp sina ungar och överleva.

Vanliga frågor om Fågelbad

  • Var ska man placera ett fågelbad?

    Det är bäst att placera fågelbadet på en öppen plats, bort från buskar och träd där katter eller andra rovdjur kan gömma sig. Det är också viktigt att se till att vattnet är rent och fräscht genom att byta ut det regelbundet.
  • Hur mycket vatten i fågelbad?

    Det beror på storleken på fågelbadet och vilken typ av fåglar som besöker det. Generellt sett bör vattnet inte vara för djupt, vanligtvis mellan 2,5 till 7,5 centimeter. Det är också viktigt att se till att vattnet byts regelbundet för att undvika att det blir smutsigt och för att hålla det friskt för fåglarna.
  • Vad är fördelarna med ett fågelbad?

    Ett fågelbad är en utmärkt tillfällighet för fåglar att tvätta bort smuts och orenheter från sin fjäderdräkt. Det hjälper också till att hålla deras hud hydratiserad och hjälper till att hålla fjäderdräkten i gott skick. Dessutom kan det skapa en attraktiv plats för fåglar att besöka i din trädgård eller på din balkong.