Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 86 produkter
1
...
4

Fåglar i alla former är trevliga husdjur. Det kan var pratande parakiter, små kvittrande kanariefåglar eller några silkeshöns ute i trädgården. Oavsett vilken sorts fågel som får ditt hjärta att kvittra så har vi billiga tillbehör här på Trademax.

Är det dags att skaffa fågel så har vi tillbehören

  • Hur lär jag min fågel att prata?

    Om din fågel är en parakit är det enklaste sättet att lära den prata om den sitter tillsammans med en annan parakit som redan kan prata. Då börjar den nya härma. Om du i stället vill lära den från start handlar det om tålamod. Du behöver se till att din fågel mår bra och känner sig trygg. Under lektionerna bör du täcka för tre sidor av buren så den bara ser dig. Därefter väljer du en enkel och kort fras med många konsonanter.
  • Får jag ha fågel i min trädgård?

    Det finns inget enhetligt svar på den frågan då det både handlar om vilken sorts fågel och var du bor. Att ha en bur med kanariefåglar i trädgården lär inte störa några grannar oavsett var du bor. Men har du en grupp höns med en galande tupp om du bor i ett radhusområde lär du stöta på problem. Generellt bör du inte bo i ett tätbebyggt område med höns.
  • Vilken fågel ska jag välja?

    Om du mest vill ha sällskap är ett par kanariefåglar ett bra alternativ. Vill du ha ett nyttodjur, och bor lite avsides kan ett par höns vara trevligt. Höns lägger ju ägg även utan tupp, så du kan få goda frukostägg utan att någon gal till frukosten.