Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 9 av 9 produkter

Familjetält är en populär och praktisk lösning för familjer som vill njuta av utomhuslivet tillsammans. Dessa tält är vanligtvis större än vanliga tält och är utformade för att rymma flera personer, inklusive barn och husdjur. De är också utrustade med extra funktioner som separata sovrum, förvaringsutrymmen och förtält för att ge mer utrymme att koppla av och umgås. Familjetält är lätta att montera och demontera och kan användas för camping, utflykter och andra utomhusaktiviteter. De är också tillverkade av högkvalitativa material som tål väder och vind för att garantera en säker och bekväm upplevelse för hela familjen.

Vanliga frågor om Familjetält

  • Vad finns det för olika typer av familjetält?

    Det finns olika typer av familjetält att välja mellan beroende på behov. Kupoltält är en rundformad tälttyp som är enkel att sätta upp och skyddar bra mot vind. Tunnel- eller iglotält är längre och smalare med flera sovrum och utrymme för förvaring. Cabin-tält har raka väggar och hög takhöjd vilket ger extra utrymme inuti tältet. Tält med förtält har en extra del framför ingången som ger extra utrymme och skydd mot väder och vind. Valet av tälttyp beror på faktorer som antal personer som ska rymmas, önskad komfort och vilka väderförhållanden man räknar med.
  • Vad räknas som ett familjetält?

    Ett familjetält är vanligtvis ett större tält som rymmer minst fyra personer. Det är oftast högre och bredare än vanliga tält och har oftast flera rum eller partitioner för att skapa separata sovutrymmen och vardagsrum. Familjetält är utformade för att ge mer komfort och utrymme för en hel familj att sova och koppla av i när man är på camping eller utflykt.