Packning vandring

21 st produkter
1177432f592b70228fb9eaab43244d0ba1f42320.jpg
Kampanj

Hur packar jag en ryggsäck?

Att packa en ryggsäck är relativt lätt men det finns några knep som gör packandet smidigare. Allt som är tungt packar du närmast ryggen och de saker som är lätta lägger du långt ner i ryggsäcken. På så vis underlättar du din egen balans och stabilitet. De saker som du vill komma åt enkelt och snabbt packar du i väskans ytterfack. Det är även bra att dela upp din packning i olika necessärer eller påsar, på så vis håller du lättare ordning.

Vilken ryggsäck ska jag välja?

Du kan dela in ryggsäckar i tre kategorier. Ska du ut på en dagstur räcker det med en ryggsäck som rymmer 20-40 liter. Ska du vandra är det bra med en ryggsäck som rymmer 40-60 liter. Ska du däremot ut på ett långt äventyr behöver du en större ryggsäck. Den ska helst rymma mellan 60 upp till 120 liter.

Varför är det viktigt att jag packar rätt?

Oavsett hur länge du ska vara borta eller hur mycket du ska bära är det alltid viktigt att du packar rätt. Skulle du packa din ryggsäck på fel sätt finns en risk att du belastar ryggen mer än benen. Du kommer då få så pass ont att du kanske måste avbryta ditt äventyr. Följer du tidigare rekommendationer om hur du packar rätt, där du sätter funktion mot behov så får du inga problem med din packning.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj