Tält

35 st produkter
1310564(1).jpg

Vad är viktigt att tänka på när jag köper tält?

Först är det viktigt att tänka på hur du brukar tälta. Ska du på vandringssemester behöver du ett tält som inte väger så mycket. Tältet ska också innehålla få delar och vara lätt att sätta upp. Popup-tält är ofta ett bra alternativ för vandrare. Använder du tältet mer på campingar och ni är flera i familjen bör du satsa på ett tält där du har lite extra utrymme. 4-mannatält är ett bra alternativ även om ni är tre personer.

Är det svårt att sätta upp tält?

Skämtsamt brukar det sägas att sätta upp tält är ett sätt att pröva förhållandet. Vissa tält som består av många delar kan ta lite tid att sätta upp. Samtidigt kan du med större tält få rumsindelningar som är praktiskt om ni är flera. Instruktionerna som medföljer är lätta att förstå så det brukar gå snabbare över tid när man vant sig.

Är det bekvämt att sova i tält?

Att tälta är en upplevelse och det är ett fantastiskt sätt att kunna njuta av naturen. Det är även ett billigt alternativ till andra boenden på semestern. Genom att välja bra liggunderlag kan det vara oslagbart skönt att sova i tält och vakna utvilad.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)