Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 22 av 22 produkter

En marockansk sittpuff är inte bara en praktisk extra sittplats. Det är också en inredningsdetalj som gör dig glad och som förhöjer mysfaktorn i rummet. Den förmedlar lugn och energi på en och samma gång. Vare sig du har en sober eller färgglad inredning kommer en marockansk sittpuff att passa in. Hitta din marockanska sittpuff billigt i vårt sortiment.

Få den afrikanska känslan med en marockansk sittpuff

  • Hur ska jag välja marockansk sittpuff?

    Din marockanska sittpuff är en snygg dekoration, en praktisk extra sittplats och något att använda för att mysa lite extra. Välj utseende utifrån vad som passar in hemma hos dig och utifrån vad som gör dig glad. Höjden på en marockansk sittpuff kan variera, så fundera på om du vill sitta lite högre upp eller närmare golvet.
  • Ska jag ha en eller flera marockanska sittpuffar?

    Om du vill skapa en mysig sitthörna, där du signalerar lugn och mys, är det väldigt trevligt att ha flera stycken marockanska sittpuffar. Du kan välja att samla dem i en särskild hörna av rummet eller ha dem mitt i rummet, som en ögonfröjd. En enstaka marockansk sittpuff här och där blir också både snyggt och praktiskt.
  • Var är det bäst att placera en marockansk sittpuff?

    Det är jättetrevligt att ha en marockansk sittpuff vid exempelvis soffan, som extra sittplats eller som fotpall för att kunna njuta mer. Din marockanska sittpuff gör sig också utmärkt på en inglasad balkong för att lättare få plats när ytan är liten. Eller varför inte ha en marockansk sittpuff i hallen, som en plats att sitta och ta på dig skorna?