Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 95 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Det finns en del möbler som används olika beroende på hur gammal man är. En beige sittpuff är en sådan. För den minsta kan sittpuffen vara slutstation för de första stapplande stegen. Några år senare kan det vara sittplatsen för att läsa serier. För den äldre kan en sittpuff beige vara ett fotstöd vid soffan eller fåtöljen. På Trademax har vi sittpuffar för alla.

En beige sittpuff för ung och gammal

  • Hur hög är en beige sittpuff?

    Höjden på en sittpuff beige varierar mellan ungefär 25 cm och 45 cm. Höjden beror på vilken modell av beige sittpuff det är. När du bläddrar igenom Trademax utbud av beiga sittpuffar kan du se på specifikationerna hur hög den är. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundservice.
  • I vilka material finns en beige sittpuff hos Trademax?

    Det finns sittpuff beige i många olika material. De olika materialen har lite olika egenskaper så fundera ut hur just du vill använda sittpuffen. En sittpuff i flätat rep dekorerar vardagsrummet, en sittpuff i sammet ger en klassisk och lyxig stil, en sittpuff i läder har en robust och lite glansig stil. Valmöjligheterna av sittpuff beige är många. Titta in hos oss på Trademax och se vad som passar dig bäst.
  • Passar en beige sittpuff i barnens rum?

    Absolut! Barn använder sina möbler lekfullt och där passar en beige sittpuff in perfekt. Den kan vara med i kojbygget likväl som vara en ö i ett stormande hav eller vara en läsplats. Tänk på att en möbel i barnrummet gärna får vara lätt att torka av.