Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Vit kontorsstol & skrivbordsstol

51 st produkter
Visar 24 av 51 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

När du behöver något bekvämt att sitta i och som smälter in bra med övrig inredning kan du välja en vit kontorsstol. Vi på Trademax erbjuder dig ett flertal fina och funktionella kontorsstolar i vitt för alla tillfällen. Du kan välja bland allt från en liten pall till en rejäl gamingstol med nack- och fotstöd.

Sitt skönt i en vit kontorsstol

  • Passar en vit kontorsstol i alla hem?

    Hos Trademax finns det en funktionell kontorsstol vit för alla typer av hem eller kontor. Du kan välja bland olika material som sammet, konstläder och tyg. Vi har moderna, eleganta, klassiska och enkla kontorsstolar i vitt. Det finns en modell för allas tycke och smak.
  • Sitter jag bekvämt i en vit kontorsstol?

    Trademax erbjuder dig vita kontorsstolar med optimal sittkomfort. Du kan välja en modell på skrivbordsstol vit som passar för just ditt behov. Tänk igenom hur du kommer använda en kontorsstol vit; kommer du sitta i korta stunder eller under en längre tid? Om du sitter långa pass då du till exempel arbetar, bör du välja en extra komfortabel kontorsstol vit, gärna med nackstöd och armstöd. Samma sak gäller om du är en hängiven gamer så kan en vit gamingstol vara ett utmärkt val.
  • Kan jag justera höjden på en vit kontorsstol?

    De flesta modeller av skrivbordsstol vit vi har i sortimentet är höj- och sänkbara. Du kan enkelt justera höjden på kontorsstolen vid behov så att den passar just dig. Det är viktigt att du sitter i rätt höjd vid ett skrivbord eller annat bord. För hög eller för låg höjd kan orsaka smärta i rygg, nacke eller axlar.