Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påSchäslongfåtölj & divanfåtölj

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

Slåss du och sambon om soffans divan? Har du alltid velat ha en schäslong som bjuder in till relax? På Trademax tycker vi om att kombinera livets goda ting och har därför såväl fristående divanfåtöljer som schäslongfåtöljer i sortimentet. Denna typ av möbel är optimal för vertikalt tv- eller filmtittande, för relax och läsning av en god bok eller till och med som en bäddfåtölj, oförskämt bekväm att sova middag i. 

Schäslong + Fåtölj = Schäslongfåtölj!

Schäslongfåtölj må vara ett långt och krångligt ord men innebörden är i vår mening alldeles underbar. En vacker och otroligt komfortabel fåtölj med en lång sits som bjuder in till vertikalt viloläge. Tänk dig funktionen av en fåtölj + fotpall men att komponenterna är sammansvetsade så du slipper glipan som lätt skapas mellan möblerna - relaxfanatikernas drömmöbel med andra ord. Divanfåtölj är också något du finner i sortimentet, en fristående modul som med vackert snidade detaljer fungerar som mycket mer än bara en sittmöbel. Divanfåtöljen tillför mängder karaktär och en känsla av lyx till hemmet. Den andas elegans och passa väl in i såväl sovrum som vardagsrum. 

Bland våra divanfåtöljer och schäslongfåtöljer finner vi även så kallade liggfåtöljer - en markbunden möbel som är speciellt utformad för en skön liggkomfort. Detta är en möbel som passar alldeles utmärkt i det moderna hemmet med rena linjer och avskalad design, redo att placeras direkt på golvet. 

Billig inredning online!

På Trademax kan du köpa billiga möbler online, och du kan räkna med att få mycket kvalitet och stil för pengarna. Vi levererar dina varor pålitligt och effektivt, dessutom har du alltid 365 dagars öppet köp så att du kan vara helt säker på att ditt köp känns rätt.