Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Kampanj påBäddfåtölj

13 st produkter
Visar 13 av 13 produkter
En bäddfåtölj är en möbel som kombinerar funktionerna hos en fåtölj och en säng. Den är designad för att kunna användas både som en bekväm plats att sitta i och som en plats att sova på. Bäddfåtöljer är vanligtvis justerbara och kan enkelt omvandlas från en sittplats till en sovplats genom att fälla ut en inbyggd madrass eller genom att dra ut en utdragbar bädd. Denna typ av möbel är perfekt för små utrymmen där det kan vara svårt att ha både en fåtölj och en säng. Bäddfåtöljer finns i olika stilar och material för att passa olika inredningsstilar och behov.

 • Hur många personer får plats i en bäddbar fåtölj?

  En bäddfåtölj är oftast avsedd för att en person ska få plats. En bäddbar fåtölj är ett alternativ till en bäddsoffa, där utrymmet inte riktigt tillåter en större motsvarighet. Vissa bäddfåtöljer kan vara bredare, så att det går att få plats två personer. För att vara säker bör du läsa under specifikationen.
 • Hur kan jag inreda med en bäddfåtölj?

  Det är lätt att inreda med bäddfåtöljer då man inte ser skillnad på dem och vanliga fåtöljer. I ett ungdomsrum passar ofta en bäddfåtölj in och är lätta att bädda ut. Du kan inreda hemma med två bäddfåtöljer som alternativ till en tvåsitssoffa och på så sätt få ett mer lättmöblerat rum. Du kan lätt placera ett litet bord mellan fåtöljerna vilket inte går med en soffa.
 • Vad bör jag tänka på när jag köper bäddfåtölj?

  Även om en bäddbar fåtölj tar mindre plats bör du tänka på att du ska kunna bädda ut den. Samtidigt är en fåtölj bäddbar ofta mer flexibel och mycket mer lättmöblerad än en soffa. Fåtöljerna är lätta att bädda ut och du kan på så sätt få en skön vilostund då och då.
 • Kan jag sova i en bäddfåtölj istället för en säng?

  En bäddfåtölj kan under en begränsad tid vara ett praktiskt alternativ till en säng. Däremot är de allra flesta bäddfåtöljer inte avsedda att sova i under längre perioder. Ska du använda den mer kontinuerligt kan det vara bra att satsa på en extra bäddmadrass för komforten.