Soffgrupp sammet

55 st produkter
Kampanj
  • Sammet
688633(1).jpg
Populära filtreringar

Sammet är ett fantastiskt material med sin lyxiga glans och goda hållbarhet. Den som vill skapa en ombonad känsla i sitt vardagsrum kan med fördel titta närmare på en soffgrupp i sammet. I vårt sortiment finner du soffgrupper i sammet i olika stil, form och färg. Hitta din favorit hos oss.

Skapa en personlig stil med en soffgrupp i sammet

Vad är fördelarna med en soffgrupp i sammet?

Sammet är ett glansigt och vackert material som lämpar sig väl för en soffgrupp. Då det är tåligt med god hållbarhet har din soffgrupp förutsättningar att vara fin länge. Sammet ger en känsla av stilmedvetenhet och lyx och kan passa väl i ett urbant hem såväl som i den äldre trävillan på landet. Sammet är ett behagligt material och du kommer att älska att läsa, titta på tv-serier eller konversera med vänner i din soffgrupp.

Vilka färger och former finns på soffgrupp i sammet?

I vårt utbud av soffgrupper i sammet kan du hitta den färg som du tycker om. Välj mörka toner som marinblå, mörkgrön eller svart om du vill åt ett jordnära intryck som samtidigt är praktiskt ifall fläckar skulle uppkomma. Vi har också ljusa eller färgglada härliga soffgrupper i sammet som sätter en personlig prägel på ditt hem och får det att sticka ut i mängden. I vårt sortiment av soffgrupper i sammet finner du olika stilar. Är du ute efter någonting mer stringent och modernt eller tycker du om rundade former och en mer romantisk stil? Vi erbjuder soffgrupper i vackra former och färger till bra priser.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj