Soffgrupp 3 2 1

25 st produkter
Kampanj
688633(1).jpg

En soffgrupp 3-2-1 är ett klassiskt möblemang. Med ett soffbord i mitten blir det en avgränsad del av rummet, där man till exempel tittar på TV tillsammans eller sitter och pratar med vänner och familj.

Gott om extra sittplats med en soffgrupp 3 2 1

Var passar en soffgrupp 3-2-1 bäst?

Den vanligaste placeringen är i vardagsrummet, där du också förmodligen har mest plats för möbelgruppen, men du kan också ha en soffgrupp i ett annat rum, som ett gästrum eller bibliotek. Kanske vill du ha din soffgrupp i jaktstugan eller på sommarstället. Det kan också vara snyggt.

Vad är fördelen med en soffgrupp 3-2-1?

Dessa tre enheter ger plats åt många personer, för man kan ibland sitta fler än tre i en tresitssoffa. Möblemanget är både enhetligt och stilfullt. Ändå är möblerna lättplacerade, och vid behov går gruppen att dela upp och flytta. Du kommer också lättare åt att städa när du har lösa delar i en soffgrupp, jämfört med en hörnsoffa eller U-soffa.

Vilket material är bäst i soffgruppen?

En tygsoffa är mysig och mjuk men får lätt fläckar. Väljer du en skinnsoffa är den lite kallare, men den är lätt att torka av. Den soffgrupp 3-2-1 som du väljer ska passa in i din livsstil och ditt möblemang för övrigt. Har du husdjur eller småbarn väljer du nog inte en soffgrupp i vitt tyg. Mjukt skinn är exklusivt men inte så tåligt för kattens klor. Ett robustare skinn eller konstläder håller bättre i längden. Många gillar retrostilen med manchestertyg, så smaken är helt individuell. Välj ur vårt sortiment av soffor här på hemsidan.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj