Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 10 av 10 produkter

Letar du efter den perfekta soffgruppen med fåtölj som kan göra ditt vardagsrum fulländat? Då har du kommit till rätt ställe! Hos Trademax hittar du ett brett utbud av soffgrupper, inklusive den populära kombinationen soffgrupp 3+2+1. En soffgrupp 3-2-1 är ett klassiskt möblemang. Med ett soffbord i mitten blir det en avgränsad del av rummet, där man till exempel tittar på TV tillsammans eller sitter och pratar med vänner och familj. Våra soffgrupper kommer i olika färger, material och designstilar för att passa alla dina behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en modern och stram design eller en mer traditionell och bekväm stil, kan vi hjälpa dig att hitta din nya soffgrupp 3 2 1.

Gott om sittplats med en soffgrupp 3-2-1

 • Vad är en 3 2 1 soffgrupp?

  En 3 2 1 soffgrupp består av tre-sits, två-sits och en fåtölj som tillsammans skapar en komplett soffgrupp. Detta är en mycket populär storlek på soffgrupper som är perfekt för större familjer eller för att bjuda in gäster.
 • Var passar en soffgrupp 3 2 1 bäst?

  Den vanligaste placeringen är i vardagsrummet, där du också förmodligen har mest plats för möbelgruppen, men du kan också ha en soffgrupp i ett annat rum, som ett gästrum eller bibliotek. Kanske vill du ha din soffgrupp i jaktstugan eller på sommarstället. Det kan också vara snyggt.
 • Vilket material är passar för en soffgrupp 3+2+1?

  Vi erbjuder soffgrupper i en mängd olika material, inklusive tyg, läder och konstläder. 3 2 1 soffgrupp i tyg kommer i många olika färger och mönster. En 3 2 1 soffgrupp i läder kan skapa en mer sofistikerad och klassisk stil. En tygsoffa är mysig och mjuk men får lätt fläckar. Väljer du en skinnsoffa är den lite kallare, men den är lätt att torka av. Den soffgrupp 3-2-1 som du väljer ska passa in i din livsstil och ditt möblemang för övrigt. Har du husdjur eller småbarn väljer du nog inte en soffgrupp i vitt tyg. Mjukt skinn är exklusivt men inte så tåligt för kattens klor. Ett robustare skinn eller konstläder håller bättre i längden. Många gillar retrostilen med manchestertyg, så smaken är helt individuell.
 • soffgrupp 3-2-1

  Ja, självklart kan du köpa en 3 sitssoffa, en 2 sitssoffa och en fåtölj separat för att skapa din egen soffgrupp. Vill du ha alla delar i samma stil rekommenderar vi att du köper en komplett uppsättning för att säkerställa att stil, tyg och färgnyanser är samma.
 • Vad är fördelen med en soffgrupp 3 2 1?

  Kombinationen av en 3-sits soffa, en 2-sitssoffa samt en fåtölj skapar sittplats åt många personer. Dessutom får du oftast plats att sitta fler än tre personer i en tresitssoffa utan att det blir obekvämt. Kombinationen av sofforna och fåtöljen är både enhetligt, klassiskt och stilfullt. Trots sin storlek är möblerna lättplacerade, och det finns inga regler som säger att du måste placera alla ihop.