Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 8 av 8 produkter

En Chesterfield-soffgrupp är en klassisk möbel med anor. Du hittar flera varianter av denna fina klassiker i vårt stora och snygga sortiment. Hitta din favorit för kommande sköna stunder i din nya, stiliga och bekväma soffgrupp.

Gå på det klassiska med en Chesterfield soffgrupp

  • Vad ska jag välja för färg på min Chesterfield soffgrupp?

    Det finns flera snygga färger på Chesterfield-soffgrupperna i vårt sortiment. Du kan både välja en färg som stämmer överens med din övriga inredning, och en färg som sticker av mot resten av rummet. Allt beror på den effekt du vill åstadkomma. Känn efter vilken färg som gör dig glad och som skapar den där sköna känslan som du vill ha i rummet.
  • Består alltid en Chesterfield-soffgrupp av tre delar?

    När du tänker på en soffgrupp av Chesterfieldmodell ser du förmodligen framför dig en 3-sitssoffa, en 2-sitssoffa och en eller två fåtöljer. Men en Chesterfield-soffgrupp kan lika gärna bestå av två soffor eller en soffa och en fåtölj. Kanske vill du ha en soffa och två fåtöljer och då är det så din soffgrupp ska se ut.
  • Hur är det bäst att ställa min Chesterfield-soffgrupp?

    Du kan till exempel välja att ställa sofforna i din soffgrupp i vinkel mot varandra och med fåtöljen snett emot. En annan variant är att ställa dina soffor i Chesterfield-gruppen mitt emot varandra. Du kan ha fåtöljen som en enskild enhet i närheten eller placera dem vid soffornas kortsidor. Placera din Chesterfield soffgrupp på den plats och på det sätt som är bekvämast för dig och som du tycker är snyggt.