Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 63 produkter
1
...
3

En Howardsoffa är en smakfull inredningsdetalj och förmedlar en klar känsla av lyx till varje hem. Så vad kan vara bättre än att inreda ditt hem med en Howard soffgrupp? När du köper en soffgrupp kommer ditt vardagsrum automatiskt att kännas mer enhetligt och fridfullt.

Välj en klassisk Howard soffgrupp

  • Hur väljer jag rätt Howard soffgrupp?

    Som alltid så är det dina behov som spelar absolut störst roll när du ska köpa en soffa, och det är ännu viktigare när du ska köpa en hel soffgrupp. Var ska du ha din soffgrupp? Hur stor kan den största soffan vara? Hur många delar vill du ha? Lägg en extra tanke på hur soffan mest kommer att användas.
  • Vilket material är bäst till min soffgrupp?

    För den som har barn och husdjur hemma, så är det kanske klokt att välja ett slitstarkt och tåligt material som håller i längden. Syntet är ett material som utmärker sig som ett av de bättre alternativen. För den som hellre vill ha något mjukare och varmare så är det värt att satsa på tyger i bomull eller linne. En soffgrupp i läder kan ge attityd till vilket rum som helst.
  • Är det lätt att rengöra en Howard soffgrupp?

    Det är lätt att av misstag spilla när ni har en trevlig stund i er soffgrupp. Du kan då börja med att skrapa bort det som går med en sked. Om det lämnar en fläck så börja först med att badda med vatten. Skulle fläcken inte gå bort efter att du upprepat processen några gånger så använd ett rengöringsmedel anpassat för din Howardsoffa.