Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 145 produkter
1
...
7

Föreställ dig att en lång dag på jobbet just har tagit slut, och du kan äntligen sparka av skorna och sjunka ner i din utmärkta soffa tillsammans med familjen för att se på favoritprogrammet på tv. Med en divan blir dessutom njutningen extra hög, där du kan lägga upp fötterna och låta ryggen vila ordentligt.

Gott om sittutrymme med en 4-sits soffa med divan

  • Vad är fördelen med en 4-sits soffa med divan?

    Den praktiska storleken för dig som ofta har besök, eller har en alldeles lagom stor familj, är såklart den absolut största fördelen med att ha en 4-sitsig soffa. Alla får alltid plats. En soffa med divan har också alltid fördelen att, precis som med en hörnsoffa, ge rummet en extra harmonisk stämning. En divan ger både ett härligt intryck och extra komfort.
  • Kan jag ta loss divanen från min soffa 4 sits?

    Divanen sitter såklart ofta separat på de flesta soffor, men många soffor är byggda för att sitta ihop med divanen på ett specifikt sätt. På några soffor kan du flytta omkring divanen precis som du vill. Innan du köper din 4-sitsiga soffa med divan, så fundera på om du behöver en höger- eller vänsterställd soffa.
  • Vilket material bör jag välja till min 4-sits soffa?

    Vilket material som passar bäst hemma hos dig är uteslutande beroende av dina behov, smak och tycke. För den som har barn eller husdjur i hemmet är det värt att tänka till en extra gång. Vissa material är lättare att rengöra, och är mer slitstarka än andra. Till exempel är konstläder och sammet riktigt slitstarka och klarar av hög påfrestning.