Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 83 produkter
1
...
4

Har du funderat på att skaffa en ny soffa till vardagsrummet skulle du kanske uppskatta att ha en 3 sits soffa med divan. Det var mycket populärt med divaner förr, men modet har kommit tillbaka. På en divan, eller schäslong, kan man halvligga och titta på TV. Man har gott om plats för att lägga upp benen, och det blir ett riktigt bekvämt soffhörn.

Ordentlig plats för familjen i en 3-sits soffa med divan

  • Hur ser en 3 sits divansoffa ut?

    Det är en vanlig soffa med raka linjer, där det finns karmstöd på ena sidan och en divan på andra sidan med ett rejält sittdjup. I en 3 sits divan får man plats med några kompisar också, så det motsvarar funktionen hos en soffa. Skillnaden är att du har mer av en mysmöbel, där du kan tillbringa en hel kväll i ena hörnet i stället för i en fåtölj. Fotstödet är så att säga inbyggt.
  • Vad skiljer en modern divansoffa från en gammal modell?

    Kanske har du sett en rokokoinspirerad divan någonstans, och ursprungligen kommer detta möbelmode från Frankrike, då det var förnäma damer som vilade på schäslongen. Tanken att kunna lägga upp benen och vila i soffan har kommit tillbaka på nytt, och de nya modellerna är mycket populära.
  • Kan jag välja i vilken ände av 3 sits soffan jag vill ha divandelen?

    Ja, i många fall kan du välja mellan höger och vänster. Det beror på hur din lägenhet ser ut och var du har din TV vilken sida du föredrar. Det finns olika färger på divaner, men det är mycket modernt med grått tyg.