Futon fåtölj

6 st produkter
Kampanj
1248053(2).jpg

En futon tillverkas av japanskt naturmaterial av hög kvalitet som är mycket behagligt att sitta på. Hos oss på Trademax hittar du bekväma fåtöljer med futonmadrass som är sköna att sjunka ner i och där en del modeller kan göras om till säng.

Trendigt och bekvämt med en futonfåtölj

Vilka fördelar har en fåtölj med futonmadrass?

En av fördelarna med futon är ett det är ett rent naturmaterial vilket gör det miljövänligt och det bidrar till att skapa en ren och giftfri miljö i ditt hem. En futon tillverkas av bomullsfibrer vilket gör att det andas och håller sig fräscht. Hos oss på Trademax kan du hitta bekväma fåtöljer med futonstoppning och fåtöljer med en futonmadrass som du med ett enkelt handgrepp förvandlar till en skön säng eller extrabädd. En futon mår bra av att vikas ihop och skakas vilket gör att den håller sig snygg, även om du använder din futon till madrass.

Var kan jag ställa en futonfåtölj?

En fåtölj med futon har den luftighet och enkelhet som gör att den passar in i de flesta miljöer. Du kan med fördel ha den i fritidshuset som gästsäng, i tonårsrummet eller i ditt vardagsrum. Har du en liten lägenhet är det perfekt med en futonfåtölj som du sedan kan använda som säng. Futon är mycket behagligt att sova på eftersom det har en fasthet som är bra för ryggen. Har du frågor om våra futonfåtöljer är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj