Futonsäng

3 st produkter
1247777(1).jpg

I Japan har futonsängar används i hundratals år och passar väl in i den japanska kulturen eftersom de tar liten plats och går att förvandla till en sittmöbel. Futonsängen består av en madrass av bomullsfiber och en tatamimatta. Tatamimattan gör att bädden kommer upp en bit från golvet och isolerar från kyla. Det finns också sängramar man kan lägga madrassen på. Det utmärkande för en futonsäng från oss på Trademax är att den är tillverkad av naturmaterial som ger en bra sovmiljö och den formar sig efter kroppen på ett sätt som är bra för ryggen.

Bekvämt och praktiskt med en futonsäng

Vilka fördelar har en futon säng?

Eftersom en futon är tillverkad av naturmaterial blir det alltid en naturlig luftning i madrassen och där finns inga allergiframkallande ämnen. Futonen framställs på ett miljövänligt sätt och bidrar till mindre gifter i hemmiljön. En futon säng avlastar kroppen på ett fantastiskt sätt när den formar sig efter just dig; futon sängen kan till en början kännas lite hård. Men oroa dig inte för hårdheten, du kommer få en otrolig skönhetssömn i en futon säng.

Var kan jag ställa en futonsäng?

En futonsäng är det perfekta valet för dig som har ont om plats eftersom det är lätt att vika ihop madrassen och ställa undan den eller förvandla den till en sittmöbel. Den strama och enkla designen gör att en sådan säng passar in i de flesta miljöer. När du väljer en futon säng från oss på Trademax kan du ställa den i vardagsrummet eller inreda ditt sovrum i en avskalad japansk design.

Hur sköter jag en futon?

En futon kan inte tvättas men du kan tvätta överdraget. En futonsäng ska aldrig bli fuktig så det är bra att vädra och skaka madrassen regelbundet. Har du frågor om våra futonsängar är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)