Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj på3 sits soffa

13 st produkter
Visar 13 av 13 produkter

Soffan är hemmets hjärta. En 3 sits soffa är perfekt för alla hushåll och passar lika bra för barnfamiljer som den gör i första lägenheten. Med plats för tre finns det alltid någonstans att placera gästen, eller chipsskålen om du nu hellre vill det.

Skapa hemmets hjärta med en tresitssoffa

  • Vilket material ska jag välja till min 3-sits soffa?

    Den som har barn eller djur hemma kanske helst vill ha ett slittåligt material i syntet. Det kan också vara ett klokt val för dig som ofta äter i din 3 sits soffa. Vill du skapa en riktigt hemtrevlig miljö är det värt att satsa på ett naturmaterial, som bomull eller linne. Med rätt material kommer din tre sits soffa bli en bra kompanjon.
  • Hur håller jag min 3 sits soffa fin och i bra skick?

    Genom att du tar hand om din tresitssoffa kommer den att hålla och ge dig komfort under en lång tid. Ett bra tips är att vända på soffkuddarna då och då. Då kommer de att hålla formen lite bättre, och 3 sits soffan ser finare ut och inte nersutten. Om en fläck skulle råka uppstå så använd bara rengöringsmedel som är avsett för materialet på din tre sits soffa. Det är viktigt med ett anpassat rengöringsmedel för att inte göra fläcken värre eller skada materialet på din 3 sits soffa.
  • Kan jag byta klädsel på min 3-sits soffa?

    Om du kan byta klädsel på just den soffa du är intresserad av, så hittar du information om det under fliken ‘Specifikationer’. För de 3 sits soffor som inte har avtagbar klädsel kan du istället dekorera med filtar och stiliga kuddar för att experimentera fram en ny look. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.