Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj påSängram & sängstomme

2301 st produkter
Visar 24 av 2301 produkter
1
...
96

Populära filtreringar

Välkommen att fynda din sängram här på Trademax! Utan att överdriva kan vi nog säga att din säng är den absolut viktigaste platsen i ditt hem. Det är där du vilar ut efter händelserika dagar och spenderar mesta delen av ditt liv. Därför gäller det att skapa en atmosfär där du verkligen trivs. Med hjälp av våra sängramar ser vi till att det blir en verklighet för dig! Somna sött och vakna utvilad och ta sats mot en ny och spännande dag! Välkommen att botanisera i vårt sortiment av stilrena, hållbara, billiga och prisvärda sängramar!

Sängramar för din heminredning

Omgivningen i ditt sovrum ska vara hemtrevlig och harmonisk. Det är viktigt att somna och vakna i en miljö där du känner dig trygg och verkligen kan vila ut. Gör din säng till en del av inredningen genom att anpassa ramen till rummets övriga detaljer.

En sängram skapar en trygg viloplats för dig och din familj, vilket med för att du kan nyttja alla nattens timmar på bästa möjliga sätt. Hos Trademax hittar du ett brett urval av sängramar i olika storlekar, former och utföranden, allt för att du ska kunna anpassa hela din heminredning på ett sätt som du trivs med.

Vanliga sängramsstorlekar

  • 90 cm
  • 105 cm
  • 120 cm
  • 140 cm
  • 160 cm
  • 180 cm

Ta en titt på vårt urval av prisvärda sängramar för att kunna välja ut en favorit som passar i ditt hem. Kom gärna in till något av våra showrooms för att skaffa dig en uppfattning om vilken färg och form som du letar efter. Vår trevliga personal hjälper dig gärna med att prova ut och välja den sängram som passar ditt hem! Välkommen!