Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Hopfällbar säng

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

När du behöver en tillfällig sovplats åt en nattgäst är det praktiskt med en gästsäng som är hopfällbar. Du tar snabbt fram den hopfällbara sängen när du behöver den. Kika igenom vårt sortiment med hopfällbara sängar i olika modeller allt ifrån en enkel tältsäng till mer robusta gästsängar. Med en hopfällbar säng från Trademax har du alltid en extra säng nära till hands.

En extra sovplats ordnas enkelt med en hopfällbar säng

  • När kan jag behöva en hopfällbar säng?

    En hopfällbar säng är praktisk då du saknar en sängplats åt någon som vill sova över hos dig. Det kan även vara passande med en hopfällbar säng i en liten lägenhet. En vanlig säng kanske upptar för stor plats under dagtid. Du kan förvara den ihopfällda sängen i en garderob eller längs en vägg när den inte används.
  • Vad är fördelen med en hopfällbar säng?

    En fördel med en säng som går att fälla ihop är att du snabbt kan ordna en sängplats vid behov. När sängen är ihopfälld tar den liten plats och den kan förvaras i till exempel en garderob eller i en källare. När det är dags att ordna en sängplats kan du ställa en hopfällbar säng där du önskar. Det kan vara i ett hörn eller mot en vägg. Du kan även ställa sängen mitt på golvet om det finns mest plats där.
  • Ingår madrass i en hopfällbar säng?

    Det beror på vilken hopfällbar säng du köper. Om madrass inte ingår till den hopfällbara sängen kan du komplettera med en passande madrass från oss på Trademax. Vi har ett flertal bekväma madrasser du kan välja bland.