Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sminkbord med lampor

14 st produkter
Visar 14 av 14 produkter

Vare sig du lägger en omfattande make-up eller bara vill kolla så att håret ligger på plats på morgonen, är ett sminkbord med lampor perfekt. Välj ditt sminkbord med lampor ur vårt trevliga sortiment och få en enklare rutin morgon och kväll.

Ge dig själv glamour med sminkbord med lampor

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer sminkbord med lampor?

    En sak att fundera på är hur mycket förvaring du vill ha i ditt sminkbord med lampor. Räcker det med en eller ett par lådor för dig eller vill du ha skåputrymme? Hur stor yta du behöver är också viktigt. Sedan är utseende självklart viktigt när du väljer ditt sminkbord med lampor. Du vill ha en möbel som passar in med din övriga stil och som känns snygg för just dig.
  • Var ska jag placera mitt sminkbord med lampor?

    Det vanligaste är att ställa sitt sminkbord med lampor i sovrummet, men om du har plats går det utmärkt att ha det i badrummet också. Ett alternativ är att placera ditt sminkbord med lampor i hallen, så kan du använda det som hallbord också.
  • Finns det andra användningsområden för mitt sminkbord med lampor?

    Eftersom ditt sminkbord har lampor gör det sig också utmärkt som skrivbord. Du kan även använda det som sybord eller pysselbord. Spegeln gör att ljuset från lamporna reflekteras och förstärks, så du får rejält med ljus på det du arbetar med. När du inte använder ditt sminkbord med lampor för att lägga make-up eller något annat kan du ställa vackra växter där. Spegeleffekten och ljuset från lamporna kommer att göra det extra fint.