Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter

  • Var kan jag ha ett rustikt barbord?

    Ett rustikt barbord kan passa lika bra som en inredningsdetalj i hemmet som i en bar, på kontoret eller i ett kafé. Du kan använda det som en plats att samlas kring och träffas över en drink, men du kan också ställa till exempel en fruktskål, en blomvas eller olika prydnader på bordet. Det är oftast enkelt att montera barbordet själv och flera av barborden kan användas både inom- och utomhus. Kanske vill du ha barbordet i vardagsrummet på vintern men på altanen på sommaren?
  • Hur stort är ett rustikt barbord?

    Det finns både runda och avlånga barbord i olika storlekar. Förutom de lite mindre ståborden finns även de något större barborden med plats för två till fyra stolar. En vanlig höjd är cirka 100-110 centimeter. De avlånga barborden brukar ha en längd som ligger på 90-120 centimeter, medan de runda, lite mindre borden har en diameter som är runt 60-80 centimeter.
  • Vad är barborden gjorda i för material?

    Barborden är vanligtvis tillverkade i oljat trä och har en rustik design och konstruktion som gör att de blir både tåliga och hållbara. Exempel på träsorter som barborden tillverkas i är akaciaträ, alm, sheshamträ och granträ. Förutom trä finns det även barbord med ben i metall eller järn. Populära färger på barborden är ljust eller mörkt trä, samt vitt och svart. Till barborden är det även möjligt att köpa separata bordsskivor i återvunnet trä. Dessa finns antingen som runda, fyrkantiga eller rektangulära, och tjockleken på skivan kan variera mellan olika bord.