Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 31 produkter
12

Populära filtreringar

Inred stilrent och trendigt med ett svart barbord. Hos oss på Trademax hittar du svarta barbord i olika storlekar, modeller och material. Skapa en vacker kontrast mot en skandinaviska vit grund, eller låt ett svart barbord skapa rymd och djup i ett rum mot en mörk bakgrund. Matcha gärna ett svart barbord med lika mörka stolar för ett dramatiskt uttryck. Svart är med sin tidlösa elegans en populär att inreda med, och dessutom tacksamt enkel att matcha med andra färger och stilar.

 • När är ett svart barbord ett bra alternativ?

  I den hektiska vardagen och framför allt i mindre bostäderär ett svart barbord ett smart alternativ. Du sparar platsmen kan köpa härliga barstolar som är sköna att sitta på.Har du en riktigt liten bostad kan även ett hopfällbartbarbord vara extra smidigt.
 • Hur inreder man snyggt med ett svart barbord?

  Ett svart barbord kan även bli en fin dekoration i enstörre bostad. Använd gärna ett hörn där du kan placera ettrunt barbord i svart som bryter av mot de ljusa färgerna.Vill du ha extra förvaring så kan du välja ett barbord medförvaring.
 • Går det att köpa barbord som alternativ till ettvanligt matbord?

  Det finns många olika storlekar på barbord, så ni kan sittamånga runt det. Det kan vara 120 cm eller ett långsmaltbarbord. Svart är också en färg som matchar med allafärger. På så vis får du ett bord som du kan tycka omlänge.
 • Är det svårt att bygga ett barbord?

  Det är inte svårare att bygga ett barbord än andra bord.Men om du väljer ett vägghängt barbord kommer du behövaskruva upp det. Vi på Trademax säljer billiga svartabarbord online.