Svarta tallrikar

21 st produkter
Kampanj
  • Svart
916369(5).jpg

Hur dukar jag med svarta tallrikar?

Ska du ha gäster och vill duka fint? Dekorera bordsdukningen med en fin duk eller underlägg, kanske i mustigt rött, grönt eller naturvitt. Till svarta tallrikar är det snyggt med silver- eller guldbestick. Du kan följa samma tema hela vägen genom att ställa fram ljusstakar i silver eller guld. Då blir det genast en elegant bordsdukning. Men du kan även svänga åt det rustika hållet och duka direkt på träbordet. Svarta tallrikar går att använda till många olika stilar och ändå göra dukningen lyxig.

När kan det passa med svarta tallrikar?

Du kan använda svarta tallrikar till vardags såväl som till finmiddagen. Med hjälp av olika stilar på bordsdukning kan du använda samma tallrikar till olika tillfällen. Till exempel kan du använda dem som serveringsfat för kakor, chips och godis till fredagsmyset. När det är släktträff kan du matcha svarta tallrikar med vita skålar inför måltidens olika rätter. Tycker du om att ta bilder på de maträtter du lagar kommer du att få snygga kort med den svarta tallriken. Det skapar en fin och bland annat dramatisk effekt.

Helsvarta eller mönstrade tallrikar?

Du kanske inte tycker att helsvarta tallrikar passar din stil. Men då kan du använda tallrikar i annan färg som har svart mönster. Det finns många snygga varianter med marmorliknande design i svart och grått. Spräcklig, randig eller blommig design som blandar svart och andra kulörer är också ett snyggt alternativ till helsvarta tallrikar. Du kan hitta olika typer av tallrikar i helsvart eller svart mönster här på trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj