Gröna tallrikar

19 st produkter
Kampanj
  • Grön
1506554(21).jpg

Hur ska jag förvara mina tallrikar?

Det finns ett par saker du kan tänka på när det gäller förvaring som gör att dina tallrikar kommer att behålla sin kvalité över längre tid. Ett husmorstips är ofta att lägga en bit hushållspapper eller till och med en papptallrik som skydd mellan tallrikarna när du ställer in dem i skåpet. Tänk också på att du inte bygger höga torn av dina tallrikar. Stapla max fyra stycken tallrikar på varandra, så förebygger du både olyckor och minskar tyngden som tallrikarna behöver utsättas för.

Vilken årstid passar gröna tallrikar bäst?

Grönt är färgen för natur, miljö och hälsa, och här i Sverige exploderar det gröna under våren och sommaren. Det är såklart en helt perfekt tid för att plocka fram dina gröna tallrikar och bli ett med naturen under dina middagar. Gröna tallrikar under midsommarfirandet kommer att förstärka sommarkänslan ytterligare. Men varför inte plocka fram dem vid ett tillfälle även i november för att tända lite hopp om att det trots allt kommer att bli varmare och ljusare igen?

Vilken roll spelar storleken på tallrikarna?

Det brukar heta att storleken inte spelar roll, men det går inte riktigt att applicera på tallrikar. Storleken på tallrikarna spelar roll i förhållande till vad du planerar att servera på dem. Ofta kommer ett set i flera olika storlekar. Använd små tallrikar till desserter, djupa till soppor och de riktigt stora för middagsbuffén när du vill kunna sleva upp så mycket det bara är möjligt utan att gå miste om någonting på tallriken.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj