Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 12 av 12 produkter

Det sägs att vi äter med ögonen och det stämmer nog. Se till att duka vackert för dina middagsgäster, eftersom dukningen och dekorationerna är halva nöjet. Med våra fina uppläggningsfat kan du utan problem skapa en festlig stämning som passar för såväl kalaset som dubbeldejten. Vi erbjuder både uppläggningsfat av glas och uppläggningsfat av porslin. Förutom fina uppläggningsfat kan du även köpa smarta kökstillbehör hos oss, som till exempel nya träbrädor att både servera middagen på och att skära maten på. För alla som älskar att baka är våra kakfat ett måste. Här kan du välja mellan utsökta varianter i både glas och metall och även i olika färger. Ett kakfat är perfekt för de nybakta kakorna, men fungerar även bra att lägga upp frukt på. Vi har dessutom praktiska muffinsformar i silikon, perfekt för dig som gillar att baka. Kolla gärna igenom vårt sortiment, vi har ofta rea och prissänkningar på populära inredningsprodukter. När du beställer din serveringsbricka hos oss på Trademax kan du räkna med att snabbt få hem det.

Skapa en härlig dukning med uppläggningsfat & serveringsfat

  • Vilken storlek på serveringsfat ska jag ha?

    Det är alltid bra att ha en uppsättning med olika storlekar på uppläggnings- och serveringsfat. Om du ska servera fika och småkakor, kanske du vill ha små uppläggningsfat och om du ska servera sen stor härlig matig sallad kan ett stort uppläggningsfat vara att föredra. Gör dukningen roligare med olika former på serveringsfatet, vi har både runda serveringsfat, fyrkantiga uppläggningsfat, avlånga serveringsfat och uppläggningsfat i varierande former.
  • Vad kan jag servera på mitt uppläggningsfat?

    Servera middagen på vackra uppläggningsfat! Här hittar du serveringsfat för alla tillfällen, om du så ska servera en stor sallad, lägga upp en plankstek på en planksteksbräda eller helt enkelt vill lägga upp frukterna på ett vackert uppläggningsfat. Serveringsfat i olika varianter är viktiga komponenter i köksinredningen och något som verkligen kan sätta prägel på inredningen. Oavsett om du gillar stilrena detaljer i dova färger som grått, svart och vitt, eller om du gillar mer färgglada detaljer, kan du garanterat hitta ett fat du uppskattar hos Trademax.
  • Vad är fördelarna med serverings- och uppläggningsfat?

    Att servera maten snyggt är en viktig del av måltidsupplevelsen. För visst blir det så mycket trevligare, om maten du spenderat tid och ansträngning med att laga, serveras på ett vackert och tilltalande uppläggningsfat? Det är inte bara tilltalande för ögat med ett snyggt serveringsfat, utan även otroligt praktiskt under dina härliga familjemiddagar.