Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 46 produkter
12

Populära filtreringar

Här hos oss på Trademax har vi ett brett sortiment av olika serveringsbrickor. Oavsett om du behöver en serveringsbricka för att kunna äta din frukost på sängen eller för uppläggning av kakor, så har vi alla typer av serveringsbrickor och matbrickor du behöver online här hos oss.

Vanliga frågor och svar

  • Vad har ni för olika typer av serveringssbrickor?

    Vi har gott om olika sorters brickor för att täcka alla dina serveringsbehov här på Trademax. Ska du ha en picknick i trädgården? Då kanske en bricka med kanter på kan vara bra, så att inte maten glider iväg. Vi har även brickor för tårtor med tillhörande lock och uppläggningsfat där du kan servera kakor eller frukt till exempel.
  • Vad ska jag tänka på vid köp av serveringsbricka?

    Först och främst, vad är det du behöver brickan till? Är det att äta frukost på sängen, alltså en frukostbricka? Att bära din mat eller ditt fika från punkt a till punkt - en matbricka? Kanske tänker du att den ska agera dekoration med ljusstakar eller en vas med blommor på - ett dekorationsfat? En fyrkantig serveringsbricka är lättast att bära med två händer, medan en rund kan bäras med en hand. Ska du använda serveringsbrickan till sköna långa morgonar med frukost i sängen kanske en frukostbricka är att föredra. Är ni många i familjen kan en lite större bricka vara smidigare än de mindre.
  • Inreda med serveringsbricka, går det?

    Absolut! Att använda en serveringsbricka som del av ett stileben med prydnadssaker, ljusstakar och vaser kan bli jätte fint. En rund serveringsbricka kan bli supersnygg på ett runt soffbord tillexempel. En snygg serveringsbricka kan du förvara synligt på köksbänken lutad mot väggen, eller som en plats där du ställer kryddor och oljor som du vill ha framme.