Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Plastbestick

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

  • Vilka plastbestick ska jag välja?

    Plastbestick är suveräna att ha med på picknick eller när du vill ha bestick som är tåliga. Välj mellan engångsbestick som gör det lätt när ni är många eller bestick i plast som går att använda år efter år. Hos oss är besticken säkra att använda och du behöver inte oroa dig för gifter. Bestick i plast är också bekvämt att använda då de ligger skönt i handen. Välj den färg som du tycker bäst om och du får en trevlig middag.
  • Hur diskar jag bäst plastbestick?

    Köper du plastbestick som kan återanvändas bör du diska dem enligt de instruktioner som står på paketet. En del kan du smidigt köra i diskmaskinen men det går inte med alla. Vissa kan bli missfärgade eller skadade om du diskar dem i diskmaskin. Det är också lätt att få rent bestick i plast om du diskar för hand. Engångsbestick bör du inte använda mer än en gång.
  • Hur matchar jag plastbestick?

    Du kan köpa hela set med olika matchande eller var för sig. Det finns en fördel att köpa färdiga sett till campingrundan eller husvagnen. Lätt och smidigt när allt är på plats. Välj den storlek som passar och den stil du vill ha. För barn kan bestick i plast vara bra då de inte är så vassa och hårda. Var dock observant på att tunnare engångsbestick kan gå sönder och därför inte vara lämpliga för mindre barn. Du borde välja lite tjockare plast om mindre barn ska använda dem.