Kaffemaskin & kaffetillbehör

8 st produkter
1870706(8).jpg

Fåglars kvitter genom ett fönster på glänt blandas med pyset från en espressomaskin. Kaffebönornas mustiga doft blandas med en försiktig morgonbris som kommer in genom fönstret. En ny dag har startat och med en helt nybryggd kopp från din espressomaskin. Det är så en perfekt dag börjar.

Dina morgonstunder förtjänar en kaffemaskin

Vad är en kapselkaffemaskin?

En kapselmaskin och en espressomaskin är inte samma sak, även om resultaten man får i koppen är snarlika. I en espressomaskin lägger du själv i kaffet i maskinen och manövrerar den. Hur mycket du behöver göra själv beror på hur automatiserad maskinen är. Men det är alltid ett mått av manuellt arbete. Med en kapselmaskin behöver du enbart placera en kapsel i en behållare, pressa ner någon form av spak och sedan börjar maskinen jobba. När den är klar tar du ut kapseln och slänger den. Behovet av rengöring är minimalt.

Vilka bönor kan jag använda till min kaffemaskin?

Vilka bönor du använder till en kaffemaskin beror väldigt mycket på vilken sorts maskin du har. Om du har en espressomaskin är det särskilt espressokaffe du ska ha. Märke spelar här ingen roll. Om du å andra sidan har en kapselmaskin är märket av stor betydelse. Kapseln måste nämligen vara kompatibel med just den maskinen.

Vilka märken på kaffemaskiner kan jag köpa?

När du köper kaffemaskin, särskilt kapselmaskin, är det en bra idé att se om din lokala butik har kaffe till den maskinen. Vissa är lättare än andra att få tag på. Några vanliga maskiner är Nespresso och Tassimo. Dessa brukar det finnas kaffe till i de flesta butiker.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)