Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 6 av 6 produkter

En juicepress är en manuell eller elektrisk apparat som används för att extrahera juice från frukt och grönsaker. Den fungerar genom att pressa frukten eller grönsaken mot ett filter eller en sil, vilket separerar juicen från fibern och pulpan. Juicepressar är vanligtvis mer effektiva än juicemaskiner när det gäller att extrahera maximal mängd juice från råvarorna. Å andra sidan är juicemaskiner mer praktiska och enklare att använda, eftersom de oftast har en inbyggd behållare för juice och separerar samtidigt pulpan automatiskt. Båda dessa apparater kan användas för att göra näringsrik och färsk juice hemma.

Vanliga frågor om Juicepress & juicemaskin

  • Hur fungerar en juicepress?

    En juicepress är en maskin som används för att extrahera juice från frukt och grönsaker. Processen i en juicepress involverar vanligtvis tre steg:
  • Vad är en slow Juicer?

    En slow juicer är en typ av juicepress som använder en långsammare rotationshastighet än traditionella juicepressar. Istället för att snurra snabbt för att extrahera juice från frukten eller grönsaken, använder en slow juicer en skruvliknande mekanism för att pressa ut saften mer effektivt. Den långsamma processen bevarar näringsämnen och enzymer bättre än snabbare juicepressar, vilket resulterar i en mer näringsrik och färskare juice.
  • Vad är skillnaden på en juicepress och en juicemaskin?

    En juicepress och en juicemaskin är två olika apparater för att extrahera juice från frukt och grönsaker, men de fungerar på olika sätt.